miércoles, 25 de mayo de 2016

ROSES Y SUS ALREDEDORES



Si estás planeando unas vacaciones únicas y diferentes, Cala Monjoi te ofrece una ciudad de vacaciones donde las preocupaciones desaparecerán. Si bien nuestro resort está equipado con todo de bungalows donde poder descansar, durante el día no pararás ni un momento gracias a la extensa lista de actividades a poder disfrutar. Lo mejor de todo es que Cala Montjoi está situada en plena Bahía de Roses (Costa Brava, Cataluña), donde a parte de diversión, podrás disfrutar de la naturaleza que la rodea.
Aun así, veamos qué lugares conforman el entorno del Empordà.

-          L'Escala - Sant Martí d'Empúries

Unidos por el paseo marítimo, se encuentran Sant Martí d’Empúries y la Escala. Situados al sur de la bahía de Rosas y que destacan por los restos griegos de un embarcadero. En la Escala es interesante visitar el núcleo antiguo, las conserveras de anchoas (donde se pueden incluso degustar y comprarlas) y el Museo de la Anchoa y la Sal, donde descubriréis la importancia de sus orígenes marineros.

-          Figueres

Capital de la comarca del Alto Empordá, se encuentra a 20 km de Rosas. Es un activo centro comercial y nexo de comunicación importante. Altamente conocido por Salvador Dalí, lugar donde se puede admirar la mayor parte de su obra en el Teatro-Museo Dalí, uno de los más visitados en el país. Destaca también el Museo del Juguete de Cataluña, cuya colección incluye unas 4.000 piezas de todo el mundo y diferentes épocas. El Museo del Empordà recoge un fondo permanente de obras de artistas de la comarca y exposiciones temporales.
A las afueras de la ciudad encontraréis el Castillo de Sant Ferran, una impresionante fortaleza del s. XVIII, la segunda más grande de Europa y donde podréis hacer una visita guiada.

-          Cadaqués

Mítica villa marinera a 18 km de Rosas, situada en medio del cap de Creus, que además es un importante centro de pintores y artistas plásticos de la vanguardia occidental, con Salvador Dalí al frente. En Portlligat se puede visitar su casa. Dejaros perder por el casco antiguo y sus calles estrechas y empedradas llenas de infinitas galerías de arte. No os olvidéis de entrar en la iglesia y admirar el retablo barroco.

-          Castellón de Empúrias

Esta villa medieval tuvo su máximo esplendor a partir del siglo XI, cuando los condes de Empúrias se instalaron y se convirtió en la capital del condado. Repleta de edificios que sin duda hay que visitar como la basílica de Santa María, el palacio de los condes, la prisión, etc.
Empuriabrava es una marina residencial construida en 1967, a dos kilómetros de las construcciones comentadas anteriormente. Está basada en una red de canales navegables en forma de cuadrícula que la atraviesan  y suman unos 30 km de longitud. 


Si estàs planejant unes vacances úniques i diferents, Cala Montjoi t’ofereix una ciutat de vacances on les preocupacions desapareixeran. Si bé el nostre resort està equipat amb tot de bungalows on poder descansar, durant el dia no pararàs ni un moment gràcies a l’extensa llista d’activitats a poder gaudir. El millor de tot és que Cala Montjoi està situada en mig de la badia de Roses (Costa Brava, Catalunya), on a part de diversió, podràs gaudir de la natura que l’envolta.
Tot i així, observem quins llocs conformen l’entorn de l’Empordà.

-          L’Escala – Sant Martí d’Empúries

Units pel passeig marítim, es troben Sant Martí d’Empúries i l’Escala. Situats al sud de la badia de Roses i que destaquen per les runes gregues d’un moll. A l’Escala és interessant visitar el nucli antic, les conserveres d’anxoves (on inclús es poden degustar i comprar-les) i el Museu de l’Anxova i la Sal, on descobrireu l’importància dels seus orígens mariners.

-          Figueres

Capital de la comarca de l’Alt Empordà, es troba a 20 km de Roses. És un actiu centre comercial i nexe de comunicació important. Altament conegut per Salvador Dalí, lloc on es pot admirar la major part de la seva obra al Teatre-Museu Dalí, un dels més visitats del país. Destaca també pel Museu del Joguet de Catalunya, amb una col·lecció que inclou unes 4.000 peces de tot el món i diferents èpoques. El Museu de l’Empordà recull un fons permanent d’obres d’artistes de la comarca i exposicions temporals.
A les afores de la ciutat trobareu el Castell de Sant Ferran, una impressionant fortalesa del s. XVIII, la segona més gran d’Europa i on podreu, fins i tot, una visita guiada.

-          Cadaqués

Mítica vil·la marinera a 18km de Roses, situada en mig del Cap de Creus, que a més, és un important centre de pintors i artistes plàstics de l’avantguarda occidental, amb Salvador Dalí al capdavant. A Portlligat es pot visitar casa seva. Deixeu-vos perdre pel casc antic i pels seus estrets i empedrats carrers, plens d’infinites galeries d’art. No us oblideu d’entrar a l’església i admirar el seu retaule barroc.

-          Castelló d’Empúries

Aquesta vil·la medieval va tenir el seu màxim esplendor a partir del segle XI, quan els comptes d’Empúries s’instal·laren i es va convertir en la capital del comptat. Repleta d’edificis que sense dubte cal visitar com la basílica de Santa María, el palau dels comptes, la presó, etc.
Empuriabrava és una marina residencial construïda l’any 1967, a dos quilòmetres de les construccions comentades anteriorment. Està basada en una xarxa de canals navegables en forma de quadrícula que la travessen i sumen uns 30 km de longitud.




Si vous êtes en train de planifier des vacances uniques et différentes, Cala Montjoi vous offre un Village de Vacances où tous vos ennuis disparaîtront. Même si notre ressort est équipé avec des bungalows où se reposer, pendant la journée vous n’arrêterez pas une seule seconde grâce à la liste d’activités pour pouvoir profiter  de votre séjour. Le mieux : Cala Montjoi est située en plein Baie de Roses (Costa brava, Catalogne), où, mis à part l’amusement, vous pourrez profiter de la nature qui l’entoure.
Et si vous voulez visiter la région, voici quelques endroits très intéressants à découvrir à L’Empordà :

-          L'Escala - Sant Martí d'Empúries

Liés par la promenade maritime, nous trouvons Sant Martí d’Empuries et L’Escala. Situés au Sud de la Baie de Roses, ils ont des ruines grecques du port. A l’Escala vous pourrez visiter le centre ancien, les conserveries d’anchois (AOC) où vous pouvez les gouter et les acheter) et le Musée de l’Anchoi et le sel, où vous trouverez l’importance de ses origines marins.
-          Figueres

Capital de la region de L’Alt Empordà, elle se trouve à 20 km de Roses. La ville est un centre commercial très actif et un lien de communication très important.  Figueres est très connue grâce à Salvador Dalí  et vous pourrez y admirer une grande partie de son œuvre au Théâtre-Musée Dalí, l’un des plus visités en Espagne. Il y a aussi le Musée du Jouet de Catalogne, avec plus de 4.000 pièces venant de tout le monde et de différentes périodes. Le Musée de L’Empordà  expose un fond permanent d’ouvrages d’artistes locaux et expositions temporaires.

-          Cadaqués

Ville mythique de marins à 18 km de Roses, située en plein centre du Cap de Creus, est un centre très important de peintres et artistes plastiques d¡avant-garde occidentale, avec Salvador Dalí en tête. A Portlligat vous pourrez visiter sa maison. Perdez-vous dans les petites ruelles du centre historique parsemé de galeries d’art. N’oubliez pas de visiter l’église et son retable baroque.
-          Castelló d’Empuriès
Cette ville médiévale a eu son apogée à partir du XIème siècle, quand les comtes d’Empuriès s’y sont installés et cette ville est devenue la capitale du comté. Pleine de bâtiments qu’il faut sans doute visiter, comme la basilique de Santa María, le palais des comtes, la prison, etc.
Empuriabrava est une marina résidentielle construite à 1967, à 2 kilomètres de Castelló. Elle est composée d’un réseau de 30 km de canaux navigables.




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario