miércoles, 2 de junio de 2010

Felicidades - Felicitats a la AEFS Arrels!!!!

L'EQUIP DE ARRELS ASCENDEIX A LA CATEGORIA DE PREFERENT I HO CELEBRAR A CALA MONTJOI!!!



La Ciutat de Vacances de Cala Montjoi com a patrocinador de l'associació esportiva de fútbol sala arrels se sent molt i molt orgullosa de esponsoritzar un club com l'arrels i estem molt feliços de l'ascens a preferent.
Com aspectes a destacar, volem resaltar els valors humans que representan, com l'esforc, el treball, l'amistat i altres, així com un sentiment de pertanyer a un col.lectiu que dona molta força per defensar uns colors i un esprit constant de superació.
Moltes felicitats!!!!
I un agraiment especial a Toni Castro.
De tot l'equip de Cala Montjoi.

veure més fotos en el següent enllaç: http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=sets

Tot seguit reprodueixo la notícia sobre l'ascens que podeu consultar a la seva web: http://www.aefsarrel.cat/

"El primer equip del Futbol Sala Arrels ha aconseguit aquest diumenge l'ascens a la segona màxima categoria del futbol sala català, un repte que feia anys que es perseguia. Els nois del sènior han certificat l'ascens aquest matí després de guanyar per 2-11 el darrer partit contra el San Cipriano (penúltim classificat) al Pavelló Olímpic Vall d'Hebrón.


L'equip que entrena Víctor Delgado ha completat una excel·lent temporada. Després d'una emocionant lluita amb el Nou de la Rambla i el Tous CFS, l'AEFS Arrels-Cala Montjoi ha acabat la lliga com a segon classificat, amb 62 punts, 20 victòries, 2 empats i 4 derrotes, 136 gols a favor i 70 en contra. Uns números que deixen un ascens a Preferent, un títol de pitxitxi (Antonio amb 47 gols) i un títol d'equip menys golejat dels 7 grups de la categoria (amb només 70 gols en 26 partits)".
Felicitats sèniors!

No hay comentarios:

Publicar un comentario